Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

''Αερίζεται'' ασταμάτητα!!! Τραγουδίστρια όπερας τερματίζει την καριέρα της λόγω υπερβολικών αερίων!!!

Τραγουδίστρια όπερας έκανε μήνυση σε νοσοκομείο το οποίο και καταγγέλλει για τον πρόωρο τερματισμό της καριέρας της...
Η είδηση μπορεί να φαντάζει παράδοξη, ωστόσο εξηγείται ιατρικά.
Η 33χρονη Amy Herbst υπέβαλλε μηνυτήρια αναφορά από κοινού με τον σύζυγο της και στρατιωτικό James Herbst διεκδικώντας από το στρατιωτικό νοσοκομείο Blanchfield Army Community Hospital του Fort Campbell του Κεντάκι 2,5 εκατ. δολάρια.
Όπως αναφέρει η ίδια, ο βασικός λόγος για τον οποίο και διεκδικεί το παραπάνω ποσό είναι ότι έχασε τη δουλειά της λόγω υπερβολικών εντερικών αερίων.

Και όμως.


Η Amy έκανε εισαγωγή στην κλινική για να γεννήσει. Κατά τη διάρκεια του τοκετού χρειάστηκε περινεοτομή (episiotomy), και όπως λέει, μια απρόσεκτη νοσοκόμα ευθύνεται για την λάθος επέμβαση που είχε σαν αποτέλεσμα να προκληθεί πρόβλημα στο έντερο της.

Η ίδια υπέφερε για πολύ καιρό από υπερβολικά εντερικά αέρια, πρηξίματα και εν γένει εντερικές διαταραχές κάτι που την ανάγκασε να μείνει μακριά από την Nashville Opera Company όπου η μέτζο σοπράνο εργαζόταν.

Τα χρήματα που διεκδικεί είναι για ηθική αποζημίωση αλλά και για να υποβληθεί σε σειρά επεμβάσεων που ίσως αποκαταστήσουν τη βλάβη. Εκπρόσωπος του νοσοκομείου απέφυγε να τοποθετηθεί επίσημα πριν μελετηθεί αναλυτικά το ιστορικό της ασθενούς.
tro-ma-ktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: