Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Παπα-Αλέκα...

...lifestyle αντίσταση στη Τρόικα!!!

Κυρά Αλέκα - κυρά Αλέκα, με μια μαγκούρα δεν μπορείς 
να λες, πελέκα!!! 
Έστειλες τρείς και το κούκο μπροστά στο Χίλτον να αποκλείσουν τους Τροϊκανούς και τους κάνανε τα τρεία δυόμιση.Στο λιμάνι του Πειραιά στέλνεις κατακαλόκαιρο μιλιούνια κονταροφόρους και οι τουρίστες,Έλληνες και συνέλληνες περιμένουνε πότε θα πέσουν τα ''μποφώρ'' του Περισσού για να σαλπάρουν.Αμα θέλεις πες, ''Π.Α.ΜΕ'' όλοι μαζί,  να βάλουμε την αμαρτωλή τροοτριάδα να γλείψει το πεζοδρόμιο έξω από το Χίλτον και να πει τον δεσπότη Παναγιώτη!!!   

Άμα τάχεις τσούξει, πας και με ...λεωφορείο!!!

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, μια εμπειρία μου επάνω στο ποτό και την οδήγηση.
Όπως όλοι σας γνωρίζετε, πάρα πολύς κόσμος έχει προβλήματα με την Τροχαία ενώ επιστρέφει σπίτι, αφού πριν, σε ένα μπαρ ή ταβέρνα, έχει συναντηθεί με φίλους. Προχθές, βρέθηκα κι εγώ μαζί με μερικούς καλούς φίλους σ' ένα μπαράκι, για να το «γιορτάσουμε». Μερικές μπύρες παραπάνω, κανένα ουισκάκι .... κι όλα αυτά σε μια ζεστή, φιλική ατμόσφαιρα.Έχοντας καταλάβει ότι είχα πιει κάτι παραπάνω, για να επιστρέψω σπίτι μου, έκανα κάτι που δεν είχα κάνει ποτέ μου: πήρα το λεωφορείο.
Έφτασα στο σπίτι σώος και αβλαβής, χωρίς κανένα ατύχημα, πράγμα που με άφησε έκπληκτο, αφού δεν είχα οδηγήσει ποτέ μου λεωφορείο.
Επί πλέον δε, δεν μπορώ να θυμηθώ από πού το πήρα...
  
Ο καφετζής

Σαν παλιό σινεμά και σαν την Χαλιμά... Ο ''Τρελαντώνης''

Της γιαγιάς Πηνελόπης(θα τρίζουν τα κόκκαλά της)
Πρωταγωνιστεί ένας πολιτικός αρχηγός, της (πρώην) Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, που συμμετέχει στην Κυβέρνηση Εθνικής Προδοσίας, στο ξεπούλημα της πατρίδας μας και στην δολοφονία του ελληνικού λαού.Ένας συνοδοιπόρος πολιτικών ρεταλιών!!!
-Βρε ούστ απ'κεί όλοι σας .Έξω ρεεεεεεεε!!!! γινείτε καπινιές που να σας πάρει ο έξω από δω.Δεν γουστάρουμε σωτήρες ,δεν γουστάρουμε να ''σωθούμε'' ρεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!! Έξω Γιωργαντωνάκηδες , Παπασαμαράδες και Παπαδήμιοι, που παπάς να σας διαβάσει και να φάτε τα κλιτσιακά σας.