Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Έκανε μήνυση σε σούπερ μάρκετ γιατί συνάδελφός του αερίστηκε στο πρόσωπό του!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΡΔΗ ΜΕ ΦΩΤΙΑ
Μήνυση σε σούπερ μάρκετ της Tesco που εργάζεται ως πωλητής κατέθεσε ένας 42χρονος διεκδικώντας μάλιστα αποζημίωση 20.000 λίρες, γιατί όπως λέει ένας συνάδελφός του αερίστηκε στο πρόσωπό του.

Ο Atif Masood ισχυρίζεται πως ο συνάδελφός του το έκανε εσκεμμένα με στόχο να τον ξευτιλίσει γιατί είναι Μουσουλμάνος.

Επιμένει, μάλιστα, πως οι κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει το περιστατικό.


Ο κατηγορούμενος ωστόσο αρνήθηκε ότι έκανε κάτι τέτοιο ενώ και το σούπερ μάρκετ απέρριψε την καταγγελία που έγινε.

Έτσι, ο 42χρονος από το Πακιστάν προσέφυγε στο δικαστήριο εργατικών διαφορών κατηγορώντας το σούπερ μάρκετ πως δεν έκανε ενδελεχή έρευνα.

Όπως αναφέρεται στα νομικά έγγραφα, ένας άλλος υπάλληλος ήταν μάρτυρας της «πολύ σοβαρής και ενοχλητικής ενέργειας» ενός μάνατζερ που «αερίστηκε στο πρόσωπο του Masοod». Στη συνέχεια, όπως αναφέρουν τα επίσημα έγγραφα, οι παριστάμενοι άρχισαν να τον κοροϊδεύουν, ενώ ο Masοod ανέφερε το περιστατικό στο αφεντικό του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Rahman Lowe, «ήταν μια ανεπιθύμητη συμπεριφορά που είχε ως σκοπό ή αποτέλεσμα την παραβίαση της αξιοπρέπειάς του ή τη δημιουργία εκφοβιστικής, εχθρικής, εξευτελιστικής και/ή προσβλητικής κατάστασης». Στα επίσημα έγγραφα αναφέρεται επίσης πως η πράξη είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί «ένα βρομερό περιβάλλον για τον ίδιο λόγω της φυλής του».

Ο 42χρονος κατήγγειλε επίσης ότι έχει γίνει αποδέκτης μειωτικών μηνυμάτων στο WhatsApp του στυλ «οι Μουσουλμάνοι είναι τρομοκράτες», ενώ τον έχουν αποκαλέσει ψεύτη μπροστά τους πελάτες.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται να γίνει το 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια: