Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Ζήτω τα γιαούρτια,οι ντομάτες,τα αυγά - Ζήτω και τα θυμιατά!!!

Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως και Κονίτσης Ενώπιον κατοίκων της περιοχής του, για τους πολιτικούς και την αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών.είπε:
Ο  σημερινός πρωθυπουργός είχε δηλώσει “ξεδιάντροπα” ότι “μπορείτε να φυτέψετε στις γλάστρες που βρίσκονται στα μπαλκόνια σας χασίς”.
“Φαίνεται λοιπόν ότι ήταν πρωθυπουργική επιθυμία να μαστουρωθούν όλοι οι Έλληνες” πρόσθεσε ο Μητροπολίτης για την αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών και σημείωσε ότι “έπειτα οι πολιτικοί παραπονιούνται” , επειδή ο κόσμος τους υποδέχεται με αυγά, γιαούρτια και ντομάτες.“Εγώ δεν συμμερίζομαι αυτή την πρακτική. Αλλά έτσι μου έρχεται να φωνάξω: ζήτω τα γιαούρτια” δήλωσε ο κ. Ανδρέας.

ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΕ ΣΥΜΜΕΡΙΖΕΣΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΔΕΣΠΟΤΑ;
Πέτα και εσύ κανένα ζαρζαβατικό ή γιαούρτι ηπειρώτικο,μην αφήνεις τους άλλους να βγάλουν το φίδι από τη τρύπα.Πάρε το θυμιατό και βάρα τους στο σταυρό όλους αυτούς τους αθεόφοβους.Ο Χριστός δεν είχε θυμιατό, αλλά άρπαξε το μαστίγιο και έκανε τ' αλατιού τα λαμόγια στο ναό. Πάρτε όλοι οι παπάδες τα θυμιατά,βγείτε στους δρόμους και βαράτε  τους στο Δόξα Πατρί.Ρίξε και μερικές στο κεφάλι του ΓΑΠ να γεμίσει η καρκάλα του καρούμπαλα.Άντε να σε γράψει η ιστορία ''Νέο Παπαφλέσσα''!!!