Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Σόδομα & Γόμορα στο Αγρίνιο...

Όλα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου σε γνωστό μπαρ-club στο Αγρίνιο. Οι 3 παντρεμένες φίλες βγήκαν στη πόλη να διασκεδάσουν. Η μια σύζυγος εκ των τριών έχει....καιρό σχέση με νεαρότερο άντρα, μπάρμαν στο επάγγελμα ο οποίος δουλεύει στο συγκεκριμένο μαγαζί. Ήταν αυτή που έκλεισε το deal για τα ομαδικά όργια που θα ακολουθούσαν.Η ώρα περνούσε, τα σφηνάκια ακολουθούσαν το ένα μετά το άλλο. Οι τρεις κυρίες διασκέδαζαν όλο και πιο έντονα, ενώ ταυτόχρονα φλέρταραν και με σερβιτόρους του μαγαζιού.
Στις 5 το πρωί και ενώ σχεδόν όλοι οι θαμώνες του μαγαζιού έφυγαν οι τρεις κυρίες παρέμειναν στο μαγαζί περιμένοντας να σχολάσει ο μπάρμαν και η “παρέα” του. Λίγη ώρα μετά έφυγαν όλοι με τουλάχιστον 3 αυτοκίνητα.Οι παντρεμένες κυρίες και οι νεαροί κατευθύνθηκαν στο σπίτι του ενός εκ των σερβιτόρων, όπου συνέχισαν να διασκεδάζουν με σφηνάκια και μουσική.
Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και ακολούθησε πολύωρο ομαδικό όργιο με επτά τουλάχιστον άτομα εώς τις 10 το πρωί όπου και αποχώρησαν. Το όργιο περιελάμβανε σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες ένος εκ των παρευρισκόμενων, ο οποίος το διατυμπανίζει σε φίλους και γνωστούς, βοηθήματα, σαμπάνιες και πούρα.
Οι συμμετέχοντες στα ομαδικά όργια στο Αγρίνιο διαλύθηκαν το πρωί «ησύχως», ωστόσο, τα προβλήματα για τις γυναίκες δεν άργησαν να έρθουν, καθώς οι νεαροί φαίνεται πως βιντεοσκόπησαν τις ερωτικές τους περιπτύξεις μέσω κάμερας κινητού.....
By:Dimitris Koykoyravas
http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/