Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Κίνημα του γιαουρτιού: ''ΟΧΙ'' στην κατάργηση των παρελάσεων!!!

Πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο οι φωνές που ζητούν κατάργηση των παρελάσεων, γεγονός που μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν είναι αυθεντικές ή κάποιος σκοτεινός δάκτυλος τις παρακινεί. 
Αφού μια τέτοια εξέλιξη στην παρούσα χρονική στιγμή βολεύει μόνο τους Έλληνες βουλευτές και υπουργούς και πλήττει τη βιομηχανία γαλακτοκομικών, η οποία τον τελευταίο χρόνο παρουσιάζει πρωτόγνωρη άνθιση, λόγω και των συγκυρίων στην πολίτικη σκηνή.
Οι Ρόδιοι πολιτικοί, ήταν εκείνοι που είχαν σειρά να ''γευθούν'' σήμερα την λαϊκή αγανάκτηση, αφού πλέον οι παρελάσεις τείνουν να εξελιχθούν στη χαρά των παραγωγών γαλακτοκομικών.
Ο μακρύς κατάλογος των παθόντων βουλευτών, καλλιτεχνών κλπ, αυξάνει μέρα με τη μέρα με γεωμετρική πρόοδο, έως την κορύφωση του δράματος της 25ης Μαρτίου όπου αναμένεται το γενικό ξεπούλημα από τα ψυγεία των ζαχαροπλαστείων και των ψιλικατζίδικων. Οι σκηνές 60′s που διαδραματίζονται πλέον στην Ελλάδα, δεν είναι τίποτα περισσότερο από το »κίνημα του γιαουρτιού» που ξεκίνησε αυθόρμητα και έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος του Έλληνα πολιτικού, σε κάθε δημόσια εμφάνιση …

naxos365