Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Ολα του γάμου δύσκολα και ο… γαμπρός γκαστρωμένος!!!

Η νύφη είχε γεννηθεί άνδρας. Ο γαμπρός υπήρξε γυναίκα. Και όταν αυτό το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Αργεντινή, η ελληνική παροιμία άλλαξε. Γιατί όλα του γάμου ήταν δύσκολα, αλλά στην προκειμένη περίπτωση ο γαμπρός ήταν γκαστρωμένος.
Η Αργεντινή έγινε το 2010 η πρώτη χώρα της Λατινικής Αμερικής που επέτρεπε τους γάμους μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου, ενώ δύο χρόνια αργότερα η νομοθεσία άλλαξε ώστε οι τρανσέξουαλ να παίρνουν ταυτότητα με το φύλο που επιλέγουν.

«ΑΠΕΛΥΣΑΝ» τον Σαμαρά επειδή έπιασε τους Έλληνες- μαθητές να «αντιγράφουν» το μνημόνιο!!!


Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ

Τι όνειρο ήταν βρέ παιδιά αυτό, σκέτος εφιάλτης και ούτε είχα φάει βαριά αποβραδίς. Λίγο παξιμάδι με ταχίνι και τσάι και Άγιος ο Θεός, την βγάζουμε δεν την βγάζουμε στο καιρό της νηστείας των Χριστουγέννων. Οι τελευταίες σκέψεις που έκανα πριν με πάρει ο ύπνος μέσα στο  ανυπόφορο κρύο ήταν με πόσες δόσεις ακόμη δυστυχίας θα πληρώσουμε για φτάσουμε ίσα μέχρι την ¨¨εορταστική ατμόσφαιρά¨¨ του δωδεκαημέρου;
Το πάπλωμα από τα βάσανα και τις σκέψεις ήταν βαρύ και σε λίγο με σκέπασε ένας ανήσυχος ύπνος με παράξενα όνειρα.
Σαν να βρέθηκα λέει στο παλιό μου το Σχολείο- Γυμνάσιο και με τους παλιούς συμμαθητές μου ολόγυρα. Πάνω στα ξύλινα έδρανα  φιγουράριζαν κόλλες εξετάσεων. Μόλις άρχισε να σφίγγεται η ψυχή μου γιατί είναι  ένας συνηθισμένος εφιάλτης  που τον βλέπω συχνά. Μόνο που αυτή την φορά η αγωνία κτύπησε κόκκινο όταν διάβασα το περιεχόμενο των ερωτήσεων προς εξέταση.

ΕΡΩΤΗΣΗ 1 Τι γνωρίζεται για το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2015;
ΕΡΩΤΗΣΗ 2 Αναλύστε με δικά σας λόγια την οικονομική σχέση
Μνημόνιο 2 = μνημόνιο 1 + μεσοπρόθεσμο
ΕΡΩΤΗΣΗ 3 Υφίσταται  ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ 27ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011;