Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

''Τούρκος'' έγινε ένας Τούρκος και ...κάλεσε την αστυνομία!!!


Τον είχε ξεθεώσει στο σεξ
η γυναίκα του!!!

Ένας Τούρκος που κατοικεί στη νοτιοδυτική Γερμανία κάλεσε την αστυνομία για να τον βοηθήσει να γλιτώσει από τον ακόρεστο ερωτικό πόθο της συζύγου του, ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές αρχές. Ο άνδρας, "ιδιαίτερα... εξουθενωμένος", τηλεφώνησε χθες Τρίτη στην αστυνομία της πόλης Βάιμπλινγκεν ζητώντας από τα όργανα της τάξης να τον "βοηθήσουν να προασπίσει τη νυχτερινή του ανάπαυση και ηρεμία"! Ο άνδρας είπε ότι... είναι 18 χρόνια παντρεμένος, ότι έχει δύο παιδιά και μια γυναίκα που "τον εξουσιάζει και τον ταπεινώνει", ενώ εξήγησε πως για το λόγο αυτό έχει εγκαταλείψει τα τελευταία τέσσερα χρόνια το συζυγικό συζυγική κλίνη και έκτοτε κοιμάται στο καθιστικό. Πρόσφατα ο κύριος αυτός πήρε τη γενναία απόφαση να χωρίσει και να "μετακομίσει προκειμένου να βρει την ηρεμία του, ψυχή τε και σώματι, κυρίως γιατί το πρωί πρέπει να είναι δυνατός και με διαύγεια πνεύματος όταν φεύγει για τη δουλειά, κάτι "που στην παρούσα φάση καθίσταται ανέφικτο", διευκρινίζει η γερμανική η αστυνομία. Πράγματι "σύζυγός του πηγαίνει τη νύχτα στο καθιστικό και τού απαιτεί να εκπληρώσει το συζυγικό του καθήκον", επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
Άλλοι παραπονιούνται πως οι γυναίκες τους δεν ανταποκρίνονται στα συζυγικά τους καθήκοντα και άλλοι τρέχουν να... γλιτώσουν από το πολύ σεξ. Τι να πει κανείς!
By:dete.gr

ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΡΟΥΡΙΟ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ

Τώρα και οι επαίτες έχουν ταμειακές μηχανές

και κόβουν αποδείξεις!!!

Δείτε το παρακάτω σχετικό βίντεο

για να πειστείτε!!!

Posted by:Θεόδωρος Σταυριανόπουλος

Ο Μητσογκαντεμάκης...

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ;
Σαν χθές, το 1918 μ.Χ, γεννήθηκε ο ακατανόμαστος γκαντέμης (επίτιμος,ψηλός).
Για λόγους ασφαλείας των υπολογιστών μέσα απο τους οποίους θα διέρθει το παρόν και για λόγους της εύρυθμης λειτουργίας του hardware και software η φωτογραφία έχει υποβληθεί σε τρισάγιο και ευχέλαιο.

Ένας πολιτικός που έζησε τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, την Μικρασιατική καταστροφή, την δικτατορία του Μεταξά,τον 2 παγκόσμιο πόλεμο, κατοχή, εμφύλιο, ψυχρό πόλεμο Κορέα Βιετνάμ,
αποστασία χούντα, κατοχή της Κύπρου κλπ, κλπ.