Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Προσοχή!!! Τουρίστριες την ‘’πετσώνουν’’ μεσογειακά και μετά ζητάνε και τα …ρέστα!!!

Τουρίστριες που έρχονται από τας Ευρώπας για να απολαύσουν τον Ελληνικό ήλιο,την θάλασσα και το ‘’βαρβάτο’’ μεσογειακό ‘’κοκό’’ από τα Greek καμάκια,αφού την ‘’πετσώσουν’’ για τα καλά,στην συνέχεια καταγγέλλουν στις Ελληνικές αρχές ‘’βιασμό’’.
Ναι δεν διαβάσατε λάθος , ούτε πλάκα είναι. Οι εν λόγω ‘’κυρίες’’ έχουν κάνει στην πατρίδα τους ασφάλεια για βιασμό και στην συνέχεια φεύγοντας από την Ελλάδα, εννοείται με τα σχετικά πιστοποιητικά, πηγαίνουν στις ασφαλιστικές εταιρίες τους για να εισπράξουν το ζεστό παραδάκι!!! Πάνε οι παλιές καλές εποχές στα Ελληνικά νησιά, όπου οι Ελληναράδες περίμεναν πως και πως το Καλοκαιράκι για να καταφθάσει το ‘’πεινασμένο’’ σεξουαλικά καραβάνι.Τότε τα πράγματα ήταν αθώα και παραδεισένια. Τώρα φίλοι μου καμακαδόροι κινδυνεύετε να βρεθείτε στη ψειρού, έτσι για πλάκα. Εάν πέσετε σε καμιά ‘’ασφαλισμένη’’, όχι του ΙΚΑ, αλλά στις εταιρίες που προείπαμε, τότε την βάψατε!!! Προσοχή λοιπόν γιατί κάποιες Ευρωπαίες ‘’κυρίες’’ θέλουν και το ‘’πουλί’’ τους χορτάτο και το …πουγκί τους γεμάτο. Ήδη κάποιοι την έχουν πατήσει άσχημα!!!
Το θέμα είναι τι θα συμβεί εάν ‘’δράστης΄΄ γίνει κάποια στιγμή ο εικονιζόμενος στη φωτογραφία;;; Τότε από πού θα πάρει η οποιαδήποτε ‘’παθούσα’’ τα ασφάλιστρα;;; Ιδού της απορίας το άξιον!!!