Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Ολα του γάμου δύσκολα και ο… γαμπρός γκαστρωμένος!!!

Η νύφη είχε γεννηθεί άνδρας. Ο γαμπρός υπήρξε γυναίκα. Και όταν αυτό το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Αργεντινή, η ελληνική παροιμία άλλαξε. Γιατί όλα του γάμου ήταν δύσκολα, αλλά στην προκειμένη περίπτωση ο γαμπρός ήταν γκαστρωμένος.
Η Αργεντινή έγινε το 2010 η πρώτη χώρα της Λατινικής Αμερικής που επέτρεπε τους γάμους μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου, ενώ δύο χρόνια αργότερα η νομοθεσία άλλαξε ώστε οι τρανσέξουαλ να παίρνουν ταυτότητα με το φύλο που επιλέγουν.
Ετσι, ο Αλέξις Ταμπόρντα είναι νομικά άνδρας, αλλά διανύει την 36η εβδομάδα της εγκυμοσύνης του περιμένοντας το πρώτο παιδί του με την Κάρεν Μπρουσελάριο, η οποία είναι νομικά γυναίκα, με κανέναν όμως από τους δύο να μην έχει κάνει επέμβαση αλλαγής φύλου.
Το ζευγάρι όμως θέλει να επισημοποιήσει την ένωσή του και σε καθολική εκκλησία, για αυτό έστειλαν σχετικό αίτημα στον συμπατριώτη τους Πάπα Φραγκίσκο, αλλά ο Ποντίφικας δεν έχει απαντήσει ακόμη.
Ο Ταμπόρντα πάντως παραδέχθηκε πως δεν νιώθει το… μητρικό ένστικτο, παρότι είναι προγραμματισμένο να φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι με καισαρική στις 22 Δεκεμβρίου.
on-news

Δεν υπάρχουν σχόλια: