Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013

Μαζεύτηκαν οι παλιές σημιτικές π⓪υτ@ν€ς για να φτιάξουν το νέο σημιτικό μπ⓪υρƍ€λ⓪ τους

Γαζωτικές πρόβες!

Mαζεύτηκαν οι παλιές π⓪υτ@ν€ς για να φτιάξουν το νέο μπ⓪υρƍ€λ⓪ τους. Αυτό θα μπορούσε να ήταν η αρχή ενός καλού ανεκδότου, αλλά είναι η αρχή μιας στείρας πραγματικότητας.
Πρόσωπα όπως Σημίτης, Μπίστης, Ψαριανός και πολλά άλλα πολιτικά μπουμπούκια του χθες και του σήμερα, έχουν βάλει σκοπό να σώσουν τους Έλληνες. Κάθε “άρρωστος” και παρωχημένος πολιτικός, κάθε καφενόβιος κουλτουριάρης που βαρέθηκε να πίνει καφέ με τους ίδιους και ίδιους στο καφενείο, είπε να αλλάξει στέκι και σιγά-σιγά να πάει στης βουλής.
Έχεις και τον Μπένυ που καλοβλέπει την όλη κατάσταση και ως φιλόδοξος και «πατάω επί

πτωμάτων» κύριος, δε θέλει να χάσει την ευκαιρία αυτή γιατί αλλιώς χάθηκε πολιτικά. Θα προσπαθήσει λοιπόν να μαζέψει όλα τα πολιτικά πανιά (υφάσματα εννοώ) και να τα κάνει ένα μεγαλύτερο. Κάνει πρόβες εις τη γαζωτική και ελπίζει μελλοντικά να είναι το αφεντικό αν και υπάρχουν πολλοί -από τους 58- που δεν τον θέλουν. Εσύ Μπένυ το χαβά σου, γαζί-γαζί θα αλλάξεις την Ελλάδα!

Έχουμε να δούμε διασπάσεις, γάμους, βαπτίσεις, κηδείες και πολλά άλλα που μέσα στη μαυρίλα που υπάρχει, θα προσφέρουν άφθονο γέλιο. Το μόνο κακό είναι ότι αυτοί είναι στην εξουσία. Υπομονή…
Απορώ πάντως με το μυαλό του Έλληνα, νομίζει ακόμα ότι θα βρει άκρη με τους πολιτικούς που υπάρχουν. Μαζεύτηκαν  κοντά στις 3.000 κόσμος [ΣΧΟΛΙΟ Α.Α.: Πρόκειται για υπολογισμό της πλέον ακραίας και προκλητικής φυλλάδας της διαπλοκής, με άλλους πιο μετριοπαθείς να κάνουν λόγο για περίπου 2.000. Το ότι βέβαια συνωστίστηκαν μερικές...χιλιάδες πολιτικών ρεταλιών σε ένα θέατρο χωρητικότητας 700 ατόμων, μόνο ως miracolo θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Το χειρότερο, βέβαια, είναι ότι υπήρξε ακροατήριο (είτε μιλάμε για τον ρεαλιστικό αριθμό των 700 αποτυχημένων (εν ενεργεία και...wannabe) πολιτικάντηδων, είτε για την "επιστημονική" μ***ία της διαπλοκής περί 3.000) για μία τέτοιας υποστάθμης επαίσχυντη θεατρική επιθεώρηση όπως αυτή των "58" σοσιαλΗστικών περιττωμάτων - συμβόλων της πτωχευτικής, σημιτικής κατάντιας. Άλλη μία απόδειξη ότι αυτή η δύσμοιρη χώρα δεν πρόκειται να ανασάνει ποτέ.] σε αυτή τη μάζωξη ελπίζοντας πιθανόν, ότι οι ίδοι και οι ίδιοι θα αλλάξουν κάτι. Μωρέ καλά μας κάνουν!
Να πω και ταπεινά μία συμβουλή εις τους 58 της «Ελιά», όταν συμβολικά θα φυτέψετε και μία κανονική ελιά, φωνάξτε τον ΓΑΠ να το φυτέψει το δενδράκι, ξέρει αυτός…

Πάντως στο γνωστό ανέκδοτο με τις π⓪υτ@ν€ς, για να πάει καλά το “μαγαζί”  έπρεπε να αλλάξουν οι π⓪υτ@ν€ς, και όχι οι μοκέτες και η επίπλωση.

(ΠΗΓΗ: http://outelogos.wordpress.com/
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ: http://greki-gr.blogspot.gr/)
Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2013/12/blog-post_551.html#ixzz2n6hd8uaA

Δεν υπάρχουν σχόλια: