Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2013

Φούστης τον φούστη αγαπά Ο Αντώνης το Βαγγέλη κι ο Τσίπρας ο σοσιαλισταράς τους παίρνει όλους σβάρνα

 Ελλην Φορολογούμενος
 
Φαλιμέντο – βαρέσαμε κανόνι -  μπατιριάσαμε καθολικώς και μη διαμαρτυρομένοι … τέσσαρα χρόνια μόκο κάνουμε καταπίνουμε σταλιά - σταλιά και αχόρταγα τα μέτρα σας κουφάλες .
      Αλλά το αποφάσισα , άμα μου ξανακόψεις το μιστό ή τη σύνταξη της φουκαριάρας της μάνας μου κι άλλο,  Αντώνη μου – θα το ρίξω στον..... Τσίπρα και δε πα να γίνει στάχτη και μπούρμπερη η χώρα όπως λέει και ο Άδωνης . Δε λέω , θα λυπηθώ και θα το φέρω βαρέως αλλά Αντωνάκη ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ !
Δεν έχει άλλο και άσε τα φούμαρα περί της αναπτύξεως που όλο θα΄ρθει αλλά στο δρόμο την περιλαβαίνουν οι τραπεζίτες , οι Βγενοπουλαίοι , οι Μητηλιναίοι , οι Βαρδινογιανναίοι , οι Σαλλαίοι , οι Κωστοπουλάιοι και τ΄ άλλα καλόπαιδα και την ξηγιούνται αρμυρό φιστίκι και εμείς πάλι στη τσέτουλα. Και να κάντε κουράγιο μέχρι να βγει η Μέρκελ και να φύγει ο κουτσαβλος- να μέχρι τον Ιούνιο , τον ερχόμενο Σεπέμβρη και πάπαλά η ανάφτυξις δια τα χαμηλά στρώματα. 
 Φάε λαέ,  φάε Άδωνη για πρωινό και Βορίδη για το βράδυ.
Αν δώσω ψήφο στον Αλέξη και θα είμαι βέβαιος  ότι ο Στάλιν, ο Χο Τσι Μινχ , Τσε είναι αρσακειάδες και  δε πιάνουν χαρτωσιά στον  Αλέξη τον βεριτάμπλ κομμουνιστή !!!! τ΄ακούσαμε κι αυτό …

Δεν υπάρχουν σχόλια: