Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2012

Σωθήκαμε!!! Υπόσχεση για επαναδιαπραγμάτευση του ημερολογίου των Μάγια από Σαμαρά!!!!

 Ζήτω!!! 
Ο Σαμαράς θα σώσει το σύμπαν από την καταστροφή!!!
 Η προφητεία των Μάγια δεν θα περάσει!!!
Προτείνει αλλαγή του ημερολογίου με την Μάγια την Μέλισσα!!!
Την υπόσχεσή του να επαναδιαπραγματευθεί το ημερολόγιο των Μάγια επανέλαβε χθες ο Αντώνης Σαμαράς και τόνισε ότι αυτά που υπόσχεται ο αντίπαλός του, είναι «αντι-νεοδημοκρατικά» γιατί δεν τα έχει προτείνει το κόμμα του.
Κρατώντας το περίφημο ημερολόγιο των Μάγια, αλλά με την Μάγια την Μέλισσα που προέκυψε από την αλλαγή που προτείνει ο ίδιος και το κόμμα του, και η οποία μαζί με τον συνεργάτη της τον «Βίλυ», θα φέρει επιτέλους την ανάπτυξη που όλοι περιμένουν, έδειξε ο Αντώνης Σαμαράς τις προθέσεις του για την επόμενη μέρα.

«Άλλο να ζητάς την αλλαγή του άρθρου «Των» στη φράση «Το ημερολόγιο ΤΩΝ Μάγια» με το «της» και άλλο να λες ότι θα καταργήσεις ολόκληρο το ημερολόγιο και ότι θα το αντικαταστήσεις με το Ημερολόγιο του Sport Billy, οδηγώντας τη χώρα στην καταστροφή», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. ΄`οπως τόνισε, ο ίδιος έχει αίσθηση ευθύνης, όχι σαν «κάποιους άλλους» που δεν κατονόμασε - αν και έγκυροι πολιτικοί αναλυτές διακινδύνευσαν το συμπέρασμα ότι εννοούσε τον Αλέξη Τσίπρα.
Στη συνέχεια επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον ότι δεν είναι Νέα Δημοκρατία και ζήτησε από τον ελληνικό λαό να προτιμήσει τη φωνή της λογικής από τις κούφιες υποσχέσεις, ώστε να παραμείνει η χώρα στο σωστό ημερολόγιο, «πράγμα που αποτελεί την πραγματική πατριωτική επιλογή», επεσήμανε για να συμπληρώσει ότι «χωρίς την Ελλάδα και τη μαγεία της, δεν θα υπήρχε καν Μάγια η Μέλισσα»

prοtagon

Δεν υπάρχουν σχόλια: