Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Ούτε η ''Μάνικα'' της Πυροσβεστικής...

 Βγήκε ''σεργούνι'' στις ...ρούγες
Τέτοια ''φωτιά'' ούτε η ''Μάνικα'' της Πυροσβεστικής δεν μπορεί να την σβήσει!!!
Η Αστυνομία της έλεγε να χαμηλώσει την ''ένταση'' της ...φωνής!!!
Την έκαναν λατσιάρα... κι' αυτή έκανε ...τουμπεκί!!!


Kι άλλο περιστατικό αμηχανίας για άνδρες της τοπικής αστυνομίας! …Οι οποίοι κλήθηκαν από κατοίκους συνοικίας της Πάτρας να κάνουν μια φοιτήτρια να… σωπάσει (…) επειδή είχε ξεσηκώσει τη γειτονιά με τις ερωτικές κραυγές της.
Οι αστυνομικοί έφθασαν και μάλλον και οι ίδιοι διαπίστωσαν ότι οι γείτονες δεν είχαν άδικο αφού λόγω της γενικής ησυχίας που επικρατούσε οι φωνές της νεαρής είχαν ξεσηκώσει όλο το τετράγωνο! Κάποιοι μάλιστα στέκονταν στις μπαλκονόπορτες μη μπορώντας να κοιμηθούν. Και όπως έλεγαν στις τηλεφωνικές τους κλήσεις, δεν ήξεραν τι να πουν στα μικρά παιδιά τους που ρωτούσαν επίμονα… «τι κραυγές ήταν αυτές». Τελικά ο ένας από τους δύο αστυνομικούς κατέβηκε από το περιπολικό και χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματος της φοιτήτριας. Η οποία απάντησε κανονικά και ο ένστολος την ενημέρωσε για το πρόβλημα που είχε παρουσιαστεί, ζητώντας της να… χαμηλώσει λίγο την ένταση της φωνής της.



Έρχονται σε… αμηχανία οι αστυνομικοί
Τέτοια περιστατικά είναι συνηθισμένα στην τοπική αστυνομία. Είναι τακτικές οι κλήσεις που γίνονται για ζευγάρια που ξεσηκώνουν με τις ερωτικές τους φωνές τους γείτονες. Όμως η πρώτη περίπτωση που είχε κάνει μεγάλη εντύπωση ήταν προ μηνών, στην περιοχή των εργατικών κατοικιών του νέου δρόμου. Όπου ο αστυνομικός ντρεπόταν να χτυπήσει το κουδούνι της γυναίκας η οποία ερωτοτροπούσε κραυγάζοντας, αλλά αναγκάστηκε να το κάνει επειδή τον… επιτηρούσε από το μπαλκόνι της η γειτόνισσα που είχε τηλεφωνήσει στο «100».
Και είναι ανθρώπινο ότι οι αστυνομικοί έρχονται σε πλήρη αμηχανία όταν πρόκειται για τέτοιου είδους περιπτώσεις. Πολλοί δε μάλιστα, απλώς δεν απαντούν στα κουδούνια και συνεχίζουν απτόητοι…

Δεν υπάρχουν σχόλια: