Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Βαλύρα: Λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν στο Πάμισο!!!

Λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν στις όχθες του Παμίσου στη Βαλύρα, από Βαλυραίους κυνηγούς ''κεφαλών'' που ψάχνουν για αποκυρηγμένους,από τους αγανακτισμένους πολίτες, πολιτικούς που καμουφλάρονται για να μην τους γνωρίζει κανείς.
Κτηνίατρος που τους εξέτασε με τη μέθοδο ''κλύσμα με λουλάκι''(είναι πιο σίγουρη από τη μέθοδο DNA) , προκειμένου να διασπιστώσει την εθνικότητά τους εκ των συνηθειών διατροφής τους, έκλπηκτος διαπίστωσε ότι τρώνε από τον Ελληνικό κουρβανά και μάλιστα έχουν χλαπακιάσει τον αγκλέουρα!!!
Η ''Επιτροπή Πολιτοκάθαρσης'' που έχει συσταθεί στη Βαλύρα, αποφάσισε τον προσωρινό εγκλεισμό τους στην ξελότζα Αλέζαγα, μέχρι οι εμπειρογνώμονες να αποφανθούν οριστικά για την προέλευσή τους.  Ωστόσο ελαιοτριβαίας της περιοχής τους προσέφερε λιοκόκι προκειμένου να σιτιστούν , αλλά παραδόξως δεν το ζίγωσε κανείς τους.Κατόπιν τούτου οι υποψίες και τα σενάρια οργιάζουν. Πόσο μάλλον όταν και η γλώσσα που μιλάνε είναι ακαταλαβίστηκη και προσπαθούν με νοήματα κάτι να πουν.Έτσι κατόπιν ιατρικής συμβουλής, δόθηκε εντολή στη κυρά-Ασπασιώ να τους λαιμώσει μπας και έχει φράξει ο καταπίτης τους. Ίδωμεν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: