Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2010

Κι' όμως οι πεθαμένοι μπορούν και ψηφίζουν!

Σοκ έπαθε μία οικογένεια από τη Ρουμανία όταν έμαθε ότι η κόρη της, την οποία είχε κηδέψει πριν ένα χρόνο, επέστρεψε σπίτι της για να ψηφίσει!!!

Τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής της δοκίμασε μία οικογένεια από τη Ρουμανία κατά τη διάρκεια των πρόσφατων εκλογών στη χώρα. Η κόρη τους, που νόμιζαν ότι είχαν κηδέψει πριν ένα χρόνο, επέστρεψε σπίτι της προκειμένου να ψηφίσει. Όλα ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 2003, όταν μετά την εξαφάνιση της 23χρονης, η οικογένειά της, που μένει στο Πιλντέστι, απευθύνθηκε στην τοπική αστυνομία. Λίγες ημέρες μετά, οι έρευνες της αστυνομίας κατέληξαν στην ανακάλυψη μίας νεκρής κοπέλας που βρέθηκε στην όχθη του ποταμού.
Η οικογένεια της κοπέλας κλήθηκε να αναγνωρίσει το πτώμα, κάτι το οποίο έκανε. Τότε, δεν έμενε τίποτα περισσότερο από το να φροντίσουν για την κηδεία της κόρης τους. Η επιστροφή της "αναστημένης" κοπέλας έγινε μέσω ενός ταξί, την παραμονή των εκλογών οπότε και εμφανίστηκε στο σπίτι της. "Βρήκα δουλειά και ...έμεινα".Μετά το πρώτο σοκ που υπέστησαν οι δικοί της, η 23χρονη πια κοπέλα, τους εξήγησε ότι είχε πάει να επισκεφτεί έναν φίλο της, που έμενε μακριά, και ότι όταν βρήκε εκεί δουλειά, αποφάσισε να μείνει.Τώρα, το πρόβλημα είναι ότι, παρά τον υπερβολικό ζήλο της κοπέλας που ήθελε να συμμετάσχει και εκείνη στις εκλογές, ενδεχομένως η ψήφος της να μη μετρήσει καθώς θεωρείται νεκρή.Τη λύση θα δώσει η απόφαση του δικαστηρίου το οποίο καλείται να επιβεβαιώσει ότι είναι ζωντανή, την ώρα που η αστυνομία ξαναάνοιξε το φάκελο της υπόθεσης, καθώς πρέπει να βρει την πραγματική ταυτότητα της κοπέλας που βρέθηκε νεκρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: