Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Τσίπρας και Μητσοτάκης αρχιχουλιγκάνοι...!!!

Τσίπρας και Μητσοτάκης αρχιχουλιγκάνοι
Ο Μητσοτάκης τα χώνει στον Τσίπρα. Εγώ τι κερδίζω; Τίποτα. Ο Τσίπρας τα χώνει στον Μητσοτάκη. Το δικό μου όφελος ποιο είναι; Κανένα. Και τους δύο τους πληρώνω. Όχι για να βρίζονται. Τους πληρώνω, πιο σωστά μου τα παίρνουν, για να δουλεύουν.
Ποια είναι η δουλειά του πολιτικού; Να προπονούνται και να παίζουν μπάλα με στόχο να νικήσουν. Αυτή είναι η δουλειά τους. Ο μεν Μητσοτάκης να προετοιμάζεται, όχι να συλληφθεί για μία φορά ανέτοιμος ο υποψήφιος πρωθυπουργός, όταν κληθεί να αναλάβει. Ο δε Τσίπρας να δουλεύει για να παράγει έργο, όχι να χάνει χρόνο, σκέψη, ενέργεια με το να... αντιμετωπίζει τον Μητσοτάκη.

Άντε να χαθείτε, πια! Μια ζωή τη βγάζετε στα μπινελίκια.
Σ' ένα εμετικό σόου διαρκείας. Ασταμάτητο. Ξεφτιλισμένο. Κι έχετε το θράσος, κύριοι αρχηγοί των κομμάτων, εσείς και οι επιλοχίες των κομμάτων σας, να καταδικάζετε τον χουλιγκανισμό στα γήπεδα. Όταν εσείς με τη συμπεριφορά σας μετατρέπετε τη Βουλή σε Τούμπα και Λεωφόρο, όπως τη θέλουν τα πρεζόνια των φανατικών οπαδών.

Το γνωστό τροπάρι. Ο εκάστοτε αρμόδιος υφυπουργός Αθλητισμού για να καλύψει την ανυπαρξία του ρίχνει την ευθύνη για τη γηπεδική βία στις φυλλάδες, στις ΠΑΕ, στους οργανωμένους, στους υπεύθυνους της διαιτησίας. Μήπως όλοι αυτοί φταίνε και για τους χουλιγκανισμούς στη Βουλή;

Βεβαίως είναι καταδικαστέα κάθε συμπεριφορά που επιδοτεί τον χουλιγκανισμό στα γήπεδα. Στο φινάλε, όμως, δεν περιμένουμε να γίνει καλύτερη η ζωή μας από το κωλοποδόσφαιρο. Από τους προέδρους των ΠΑΕ και τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τους δημοσιογράφους. Από τους πολιτικούς περιμένει χαΐρι και προκοπή ο κοσμάκης. Κι αυτοί, οι Τσίπρες και οι Μητσοτάκηδες, Θεοδωράκηδες και Καμμένοι, τι μπάλα παίζουν; Εκτός γηπέδου, εκτός ουσίας, σαν να μην είναι αρχηγοί κόμματος αλλά της Θύρας 13, της 7 και της 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια: